pátek, února 12, 2010

dva vrahouni a jejich nebohé oběti

Tento týden jsme nevěděli, ve který den se setkáme. Ptala jsem se sice na FB, ale mimo Sakeuse se nikdo neozval. Nakonec to byl čtvrtek.
První přišel Sakeus a Luboš. Luboš dal Sakeovi 9H, ale protože je to krutej vrahoun, tak vraždil a vraždil, až toho Sakeovi moc nezbylo. Jednu skupinku oživil po důkladné analýze a nápovědě (to už jsem tam byla, a taky jsem se snažila poradit, ale ani mě to moc nešlo) a přes ko. Naštěstí Luboš neměl žádné hrozby. Ale i tak vyhrál o hodně.
Potom už přišel Peta a hrál se mnou H3. Myslím, že to byla pěkně vyrovnaná hra, i když jsem tam hrála nevyhratelné ko o záchranu velké skupiny. Raději jsem toho nechala a hráli jsme jinde. Skoro na konci ale začal být Peta nenapapaný a nevšimnul si atari na jeho skupinu, kterou jsem si osvobodila celou tu velkou skupinu, o kterou jsem předtím marně hrála ko. No a Peta vzdal.
Ve druhé hře s H2 jsem dělala bláznivé invaze, nejdřív mi umřel jeden ocásek, pak jsem nechala Petu ožít v mém rohu, díky čemuž jsem získala další 2 mrtvé ocásky, takže jsem prohrála o hodně.
Mezitím hráli Luboš se Sakeem druhou hru, která dopadla skoro stejně, jako ta první, i když tentokrát Sakeus už nepotřeboval radit. Luboš je prostě s handicapem ještě nebezpečnější, než bez něho :(
Na příští týden jsme se dohodli na úterý, ale kdyby nás třeba navštívil někdo z Německa, tak se s ním určitě rádi setkáme kdykoliv jindy! Ozvěte se prosím na FB!

Zdraví lenicka

1 komentář:

Lenka řekl(a)...

Nové stránky jsou na adrese http://go-pardubice.blog.cz/.

Jsme i na FaceBooku jako "Pardubický Go klub".

5th World Collegiate Weichi(Go) Championship 2018

Ahoj, od 9.7. do 15.7. jsem se společně s Petrem Střelcem a Janem Vráblíkem, oba z Prahy, zúčastnil studentského turnaje v Cambridge, kter...