neděle, listopadu 26, 2006

Hjas

Na cyberoru jsem náhodou zahlédl partie 8 dana z Cíny, který má přezdívku hjas. Pokusím se nalézt více partií tohoto hráče. Dvě jeho hry si můžete stáhnout. První partie a druhá partie jsou naprosto rozdílné, obě vyjímečně krásné, což potvrdil i tukan a jiní hráči, kteří hry již viděli. Z jeho tahů je cítit obrovská klidná síla. Jeho protivníci jeter a zepher jsou také mistři.
Na Kgs přednáší každou středu/dříve úterý Willzhang, nesmírně silný hráč z Cíny. Jeho přednášky jsou zdarma. Nyní se věnuje joseki a trikovým tahům. Probírá systematicky všechna napadení rohů. Bude velmi dobré, až umístí na webové stránky všechny přednášky.
Na Kgs se po dva víkendy hrál Sendol turnaj, Tukan se ho účastnil a předvedl vynikající výkon, nebot porazil (myslím) v šestém kole 2kyu. Hru si můžete zde stáhnout. Gratuluju. Super :)

Zmínil jsem Oro a Kgs; na Igs dříve hrál velký mistr - LEMON. Podařilo se mu na tomto serveru dokonce dosáhnout na 10 dana (ve skutečnosti se nedává). Bylo by zajímavé vytvořit kolekci jeho her, které jsou stále přístupné z příkazové řádky v terminálu Igs (příkaz index LEMON). S pozdravem Aleš

Žádné komentáře:

5th World Collegiate Weichi(Go) Championship 2018

Ahoj, od 9.7. do 15.7. jsem se společně s Petrem Střelcem a Janem Vráblíkem, oba z Prahy, zúčastnil studentského turnaje v Cambridge, kter...