čtvrtek, června 28, 2007

Rengo v Evropě

Ahoj, v úterý jsem se zastavili v Evropě a zahráli si Rengo v tomto složení - já, Lenka(A) vs Luboš, Michal(B). Hráli se dvě hry. Obě byly velmi vyrovnané a obě skončily rozdílem 4 či 5 bodů v prospěch týmu A. V mezidobí her jsme si vysvětlili joseki při vpádu na sansan (3-3) s variantou dvojitého hane. Mluvili jsme též o tom, že někdy je nutné hrát pevně a někdy zase lehce. Peta byl v Broumově, rozebírali jsem hru večír na internetu (porazil 7kyu, super :)).

Rád bych také poděkoval rodině Kavalířů za převzetí goistických odpovědností :). Lenka povede příští rok kroužek Go v Alfě, děti se na ni moc těší (se mnou se juž bardzo nudzi). Luboš by zase vedl klub v čajovně a půjčoval knihy a staral se o kontinuitu schůzek. Takže díky moc.

Na víkend se chystá buď cesta na turnaj do Jeseníku (Luboš a Lenka) a nebo cesta do Mníšku u Liberci na návštěvu ke kamarádovi Petrovi a velkému goistovi Onemovovi. Hezké prázdniny Vám všem.

Blíží se také turnaj v Pardubicích. Pravděpodobně se ho zúčastní Lenka, Luboš a Peta. Všem novým zájemcům vřele doporučuji. Bude v našem městě hrát opět jeden z nejsilnějších hráčů v Evropě - Rumun Christian Pop.

Žádné komentáře:

5th World Collegiate Weichi(Go) Championship 2018

Ahoj, od 9.7. do 15.7. jsem se společně s Petrem Střelcem a Janem Vráblíkem, oba z Prahy, zúčastnil studentského turnaje v Cambridge, kter...