středa, září 03, 2008

a prázdniny jsou v tahu

Ahoj,
už jsem dlouho nepsal, tak jenom pár útržků z prázdnin. Koncem července přijel Aleš, tak jsme párkrát zašli hrát a pěkně nás vyškolil. Jednou jsme dokonce opekli buřta a zahráli i u Petových želviček na venkově.
V srpnu jsme se také několikrát sešli s Honzou nebo Milanen či novým adeptem Davidem, který hrál většinou s Leničkou H9.
Co si pamatuju, tak s Honzou se mi dařilo s H4 a on zase porážel Leničku (oboje většinou s výjimkami). Lenička také často hrála s Milanem buďto s handicapy nebo se záporným komi.
Ale včera jsme se sešli ve velkém počtu - 6 na 3 gobanech: Milan, Honza, Peta, ještě novější David a já s Leničkou.
Pozoruhodné zlepšení předvádí Honza, už poráží Milana v rovné hře a i s Petou poprvé uspěl a podruhé jen těsně prohrál o komi. Je to správné, protože se chystáme o víkendu na turnaj do Brna, tak jim to tam určitě natře. A já s Leničkou se budeme tvářit, že se s mistrem známe. Anebo jim to radši natřem taky. Ikdyž nemáme za sebou takové rapidní zlepšení, tak budeme bojovat. Ostatní jsou srabi, na turnaj se bojí jet :)
Lenička říká, že si toho moc nepamatuju a napíše z prázdnin lepší reportáž, tak dobře jí tak, já to tu rád zveřejním.
Zatím ahoj a držte nám palce o víkendu.
Luboš

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Tak do toho :) držim palce Ahoj :) Ales

5th World Collegiate Weichi(Go) Championship 2018

Ahoj, od 9.7. do 15.7. jsem se společně s Petrem Střelcem a Janem Vráblíkem, oba z Prahy, zúčastnil studentského turnaje v Cambridge, kter...