sobota, února 02, 2008

další schůzky v lednu

Předminulý týden byli Luboš i Lenicka nemocní, a nikdo se ani přes jejich prosby neujal psaní na tyto stránky. Minulý týden byl pouze Luboš s Milanem, hráli velice vyrovnaně, ale Luboš dosud odolal (ale už pouze v rovné hře). Tento týden jsme se sešli v úterý, byli tam Luboš, Milan, Lenicka i Peta, i když Milan jenom na chvilku a potom šel na nějaké LaPohádky. Lenicka si po delší době zahrála proti Petovi, dal jí H5 a ani nebyl moc agresivní, spíš si pojišťoval území. Na konci vzdal "prestižní" ko, místo toho si ještě víc pojistil území, a pak prohrál o 0,5 bodu. S Lubošem prohrál taky, protože Luboš měl štěstí a hrálo se mu dobře.
Ve čtvrtek hrál nejdřív Luboš proti Milanovi, tentokrát spíš vytvářeli pěkné tvary a zabírali území, než že by byli moc agresivní. Potom hráli Milan (b) x Lenicka (č) s H5, ale Milan, i když ze začátku to s ním vypadalo špatně, Lenicku opět překvapil trikovými tahy a za chvilku nebylo o co hrát. Potom jsme hráli Milan (b) proti Lenicce + Lubošovi (č) s H3, a překvapivě (podle průběhu hry) vyhráli černí, i když pouze o pár bodů.
napsala Lenicka

Žádné komentáře:

5th World Collegiate Weichi(Go) Championship 2018

Ahoj, od 9.7. do 15.7. jsem se společně s Petrem Střelcem a Janem Vráblíkem, oba z Prahy, zúčastnil studentského turnaje v Cambridge, kter...