úterý, října 02, 2007

poslední čtvrtek v září

V posledním týdnu září jsme se sešli už inovovaně ve čtvrtek, ale zrovna tento týden to nebylo úplně šťastné, protože v pátek byl svátek a tak někteří už vyrazili na prodloužený víkend. Taky v čajovně bylo hodně plno. A vzhledem k tomu, že už uběhl nějaký čas, tak si ani nevzpomínám na detaily.
Lenička hrála v Honzou dvě hry, první vyhrála a druhou prohrála, v prvním případě to bylo relativně vyrovnané a výsledek byl asi o 20, ve druhém případě Lenička nechala Honzu vybudovat veliké moyo a pak z frustrace, že už se s tím nedá nic dělat, mu nesebrala skupinku v rohu, která dlouhou neměla ani jedno oko (jenom asi tak 5 falešných ... pak jedno pravé a ... pak dvě pravá) a vzdala.
Pak jsme dali jednu hru Luboš vs. Honza s H9, která byla ke konci opět hodně vyrovnaná a bílý těžce dotahoval počáteční náskok černého, ale nakonec se mu povedlo a vykouzlil o pár bodů (5 nebo 6?) víc.
Nebyli jsme sami, kdo v čajovně hrál go, byla tam další dvojice lidí, kteří si půjčili soupravu a hráli. Bohužel jsou z Litomyšle, takže naše řady nerozšíří. Ale někdy by si mohli přijet zahrát.

Žádné komentáře:

5th World Collegiate Weichi(Go) Championship 2018

Ahoj, od 9.7. do 15.7. jsem se společně s Petrem Střelcem a Janem Vráblíkem, oba z Prahy, zúčastnil studentského turnaje v Cambridge, kter...