pátek, října 05, 2007

a začal říjen

Počasí už začíná stát za nic, takže se můžeme vrhnout naplno do hraní. Jenom kdyby sloužilo i zdraví, kterému to podzimní počasí taky nesvědčí. V úterý se sešli Milan s Petou a zahráli pár her s H4 a zkoušeli i rovnou, ale v ní ještě Milan na Petu nestačil, zatímco s H4 ho běžně poráží.
Ve čtvrtek jsme se sešli Milan, Lenička a Luboš.
Nejdřív hrál Luboš (b) s Milanem s H4, černý byl zpočátku hodně agresivní, ale bílý udržel své kameny živé, což se nepovedlo jedné hodně velké černé skupině, což je pro bílého v handicapové hře moc hezký počinek do začátku, takže docela brzo bylo rozhodnuto, ale stejně jsme to dotahali až do konce, bílý si ucpal co potřeboval, trochu poredukoval černá území a počítat nebylo třeba.
Pak hrál Milan (b) s Leničkou s H4, kde se na začátku taky rychle dostali k bitkám, které vyhrál bílý, ale stále o výsledku nebylo ještě rozhodnuto, bílý dalšími tahy stále po bodících (už ne velké rozhodující bitvy, jenom takové lokální přestřelky na hranicích území) získával a nakonec měl o 19 více.
Pak už jsme se rozešli k domovům.

Žádné komentáře:

5th World Collegiate Weichi(Go) Championship 2018

Ahoj, od 9.7. do 15.7. jsem se společně s Petrem Střelcem a Janem Vráblíkem, oba z Prahy, zúčastnil studentského turnaje v Cambridge, kter...